Express furniture rental
Najam nameštaja
Zašto najam nameštaja
Prodaja nameštaja
Zahtevajte ponudu
Ulaganje u nekretnine
Kako poručiti?
Kontakt Express Furniture Rental

Za ljude
u pokretu

Pomoć kod prodaje nekretnine

Za poslovni prostor

Za izložbe, sajmove i javne dogadjaje

 

Zašto najam nameštaja

Štedi novac

Ukoliko vam je potreban nameštaj za odredjeni period i namenu, onda najam nameštaja može biti jeftinije rešenje od kupovine istog. Ili, ustvari, ukoliko niste sigurni koliko dugo će vam trebati nameštaj, najam istog može biti znatno isplativije rešenje jer uvek možete kupiti unajmljeni nameštaj po povoljnijoj ceni.
Najam nameštaja vam pomaže da se usredsredite na srž - da li je to prodaja nekretnine, organizovanje poslovanja ili opremanje poslovnog prostora.

Izbegnite probleme sa novim nameštajem

Kupovina novog nameštaja zahteva vreme i pažnju. Retko možete kupiti sve na jednom mestu, tako da iziskuje više različitih dobavljača i dogovora. Takodje zahteva rešenja oko uklapanja komadnog nameštaja, postavljanja i opremanja kućnim aparatima.
Najmom nameštaja, istovremeno dobijate pažljivo odabrane komade i kućne aparate sa ukusom postavljene u vaš dom ili poslovni prostor. I nije potrebno silno računanje da bi se ovo izvelo.

Brzo

Najam je brz. Možete dobiti odgovarajući nameštaj i kućne aparate gde treba samo jednim pozivom ili e-mailom.

Dostupno

Nameštaj je uvek dostupan, ne kao nov koji mora da se poruči ili ga i nema na zalihama.

Jednostavno

Ceo proces iznajmljivanja je jednostavan - samo jedan e-mail ili poziv i vaš prostor je opremljen. Možda još važnije, kasnije, kada vam nameštaj nije više potreban, jedan poziv ili e-mail i on je nestao. Bez problema oko uklanjanja. Nema potrebe za prodajom ili poklanjanjem. Bez problema oko imovinskih pitanja.

Budžet

Lakše je da ostanete u okviru budžeta jer sve nabavljate odjednom - jedna cena. Kada kupujete, zapravo nikad ne znate kada i od koga, i teže je ostati u okviru budžeta.

Porez

PDV je poslovni trošak. Ustvari, cela faktura za najam je poslovni trošak koji se odbija od dobiti. Proverite sa vašim knjigovodjom vezano za vas lični primer.

Kontaktirajte nas da porazgovaramo o vasim potrebama.

 

 

 


Copyright © 2006-2010 Express Relocations Sp z o.o.