Express furniture rental
Najam nameštaja
Zašto najam nameštaja
Prodaja nameštaja
Zahtevajte ponudu
Ulaganje u nekretnine
Kako poručiti?
Kontakt Express Furniture Rental

Za ljude
u pokretu

Pomoć kod prodaje nekretnine

Za poslovni prostor

Za izložbe, sajmove i javne dogadjaje

 

Za ljude u pokretu

Za strance koji čekaju svoj namestaj da stigne, najam nameštaja je idealno rešenje da se smeste u novi dom sa porodicom umesto u hotelu, čekajući na svoj nameštaj. Ovim se ostvaruje orgomna ušteda na hotelskim troškovima i troškovima života, i ubrzava ceo proces adaptacije cele porodice na novo okruženje.

Za strance na privremenom boravku, nalaženje stana, najam nameštaja i kućnih aparata je bolje rešenje u odnosu na boravak u hotelu. Naše rešenje je brzo i samo treba da se uselite i - živite.

Kontaktirajte nas za više detalja.

Pomoć kod iznajmljivanja - prodaje nekretnine

Bilo da ste vlasnik koji izdaje ili prodaje nekretninu, ili preduzimač koji prodaje stanove u stambenoj zgradi, imamo rešenje za opremanje stanova koje će vam pomoći da izdate ili prodate nekretninu mnogo brže.

Prezentovanje nameštene nekretnine potencijalnom klijentu vodi uspešnoj prodaji - iznajmljivanju iste. Nekretnina izgleda mnogo privlačnije sa nameštajem i kućnim aparatima. I nakon uspešno sklopljenog posla, nemate brigu oko vlasništva nad istim, jer je nestao - bez komplikacija. Ukoliko, naravno, zakupac - novi vlasnik ima želju da zadrži isti!

Kontaktirajte nas za više detalja.

Za poslovni prostor

Poslovno okruženje se stalno menja. Novi ugovori, privremeni zadatak, spajanja i akvizicije. Iznajmljivanje kancelarijskog nameštaja vam daje ponekad potrebnu fleksibilnost. Možemo vam obezbediti kancelarijski nameštaj brzo i efikasno.

U mogućnosi smo čak da isplaniramo enterijer za vas. Kada više nemate potrebu za nameštajem, mi ga uklanjamo - bez komplikacija. I uvek imate opciju kupovine istog po sniženoj ceni.

Kontaktirajte nas za više detalja.

Za izložbe, sajmove i javne dogadjaje

Opremamo vaše izložbene prostore, štandove i činimo ih atraktivnim i funkcionalnim za vase klijente. Razgovaramo o vašim potrebama, pripremamo plan i kada ga vi odobrite, više ne morate brinuti. Vaš štand je opremljen na vreme i u okviru budžeta. i na kraju izložbe, sve je odneto a da vi ne morate brinuti o tome.
Obezbedjujemo nameštaj i opremu, uključujući kompjutere i projektore, za potrebe treninga zaposlenih. Uvek možemo obezbediti internet konekciju i druga IT rešenja. Na ovaj način, vi možete zakazati obuku zaposlenih ili neki drugi dogadjaj, mi ćemo sve postaviti na svoje mesto i, naravno, čim ste gotovi, ukloniti.

Kontaktirajte nas za više detalja.

 

 


Copyright © 2006-2010 Express Relocations Sp z o.o.